Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Gepersonaliseerde bestellingen worden over het algemeen binnen 5 werkdagen na ontvangst van jouw betaling verzonden via PostNL. Standaard artikelen, die niet custom made (gepersonaliseerd of op maat gemaakt) worden de eerst volgende werkdag verzonden. Afhankelijk van de afmetingen van de bestelde artikelen gaat dit via een brievenbuspakketje zonder track & trace. Als je de voorkeur geef  aan verzending via pakketpost met track & trace zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat je deze bezorgwijze kiest. Als je deze vorm van verzending kiest, krijg je een trackingnummer waarmee je jouw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden je aan jouw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Jouw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Bij besteding van € 75 of meer betaald u geen verzendkosten! 

Retourneren

Normaal gesproken kun je als je iets koopt in een webshop het 14 dagen lang terugsturen en krijg je je geld terug. Bij Take me Home Design worden producten echter op maat gemaakt op basis van wat de klant online ontwerpt. Hierdoor kun je ze niet terugsturen tenzij:

De levertijd van Take me Home Design producten is doorgaans 5 werkdagen. Dit heeft te maken met het personaliseren van je bestelling.

Voor standaard artikelen, die niet custom made (gepersonaliseerd of op maat gemaakt) zijn geldt uiteraard het reguliere retourrecht van 14 dagen.

 

Shopping Cart
0