[vc_row][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”7/12″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”3745″ img_size=”1500×400″][vc_column_text]Over Take me Home Design

Mooie producten, met liefde gemaakt en passend bij iedere gelegenheid. U vindt het bij Take me Home Design. Met onze producten komt u altijd met een mooi kado thuis voor uzelf of een ander. Zoekt u inspiratie of kunt u niet direct iets vinden? Laat het ons weten! Wij denken graag met u mee. Wij maken of zoeken voor u dat speciale en unieke artikel.

Take me Home Design biedt u een uniek aanbod aan zelf ontworpen producten. U kunt denken aan woonaccessoires, maar ook aan die leuke persoonlijke (kado) artikelen. Bijvoorbeeld kraamkado’s, kaarten met de belangrijkste momenten, verjaardagkado’s en kado’s voor jubilea. Maar ook voor textiel waaronder kleding met een persoonlijk tintje bent u bij ons aan het juiste adres. 

In de komende tijd breidt ons assortiment snel uit met nieuwe producten. We nodigen u dan ook van harte uit om geregeld een kijkje te nemen op onze website.

Take me Home Design biedt producten van onder andere de volgende merken: 

– Little Dutch 

– Cotton & Lace 

– JustDutch

– Nijntje

– Atelier Pierre Junior[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row]

Shopping Cart
0